Sunday, July 10, 2016

Când au văzut-o îmbrăcată așa credeam că o dau afară din scenă, dar la final nu știau cum să o mai aplaude !!!

Chiar dacă este perioada verii și mai ales în România concursurile de talente se află în vacanță pentru a reveni în forță cu noi sezoane la toamnă, pe întinsul globului sunt anumite țări în care acestea sunt în plină desfășurare și ne aduc în prim plan săptămână de săptămână oameni din ce în ce mai talentați. Veți vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos un astfel de exemplu care vă va lăsa pur și simplu cu gura căscată.

Dacă după cum spuneam concursurile de talente sunt la mare căutare dovadă fiind audiențele record pe care televiziunile care le transmit le obțin datorită lor, ei bine ar trebui să știți că cel mai celebru dintre acestea este de departe ”Americanii au talent”. Pe mulți probabil nu îi va surprinde acest lucru dar pe lângă show-ul televizat aceștia au o mare expunde și pe internet unde canalul ce poartă același nume are sute de miliaone de vizualizări și peste 2 miliaone de abonați.

Fetița pe care o vedeți în acest clip se numește Sofie Dossi și chiar dacă nu pare ea are doar 14 ani. A apărut în fața juraților într-un costum mulat pe corp ceea ce i-a făcut să se gândească dacă aceasta este pasionată de dans sau de contorsionism. În cele din urmă Sofie a elucidat misterul și le-a confirmat că a venit cu un număr de contorsionism în fața lor și a întregii țări.

Dacă astfel de reprezentații au mai fost făcute de-a lungul timpului în cadrul acestui tip de spectacol ei bine faptul că a mâncat un măr într-o poziție aș considera-o eu ”nefirească” nu a fost chiar nimic pe lângă ceea ce face la final. Să ții un arc cu picioarele sprijinită în mâini și să tragi cu el spre o țintă pe care să o mai și nimerești fie că este ea la apropiere, mi se pare de-a dreptul fantastic. Voi ce părere aveți?

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment