Sunday, July 31, 2016

Costă 1 Milion De Dolari Și Nu Are Nevoie De Șofer - Noul Autobuz Electric MERCEDES Este UNIC În Lume !

În ultimii 25-30 de ani la nivel global s-a înregistrat o creștere exponențială a cumpărării de mașini. În acest context evident au apărut și aglomerarile în trafic astfel că în marile metropole ale lumii s-a ajuns ca zi de zi să fie cozi interminabile făcute parcă să tocească nervii conducătorilor auto. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este una dintre soluțiile pe care eu personal le văd în îndreptarea situației pe care v-am prezentat-o anterior.

Este clar că nu putem să continuăm în ritmul acesta pentru că deja în zonele aglomerate parcările sunt arhipline, centrul orașelor este imposibil de atins cu mașina câteodată astfel că situația cea mai la îndemână este investiția în mijloacele de transport în comun. Fie că vorbim acolo unde este cazul de cele subterane sau de cele la suprafață este clar că asta trebuie să fie direcția spre care să ne canalizăm toate eforturile.

Cei de la Mercedes Benz au investit într-un astfel de proiect peste 220 de milioane de dolari și au reușit să creeze ce este probabil cel mai avansat mijloc de transport în comun din câte s-au construit vreodată. Chiar dacă prețul unui astfel de autobuz produs în serie este preconizat că va depăși 1 milion de dolari, veți constata și dumneavoastră că tehnologia pe care o încorporează merită fiecare bănuț cheltuit.

După cum puteți remarca rolul șoferului este unul aproape decorativ în acest context pentru că autobuzul se ”conduce” singur în majoritatea timpului, este capabil să detecteze obstacole fie că se află în mișcare fie că se află oprit pe loc și creează un confort superior oricărui alt mijloc de transport călătorilor aflați în el. Încărcătoare Wireless, Wi-fi gratuit, scaune extrem de confortabile totul este făcut pentru a convinge orice cetățean că trebuie să renunțe la mașina personală și să se deplaseze cu acest super autobuz.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment