Sunday, August 21, 2016

Ultima Generație De Elicoptere Rusești A Fost Cosntruită Să Dărâme Supremația Celor Americane ! Și Chiar Le-a Reușit !

Este cunoscută supremația Statelor Unite ale Americii mai alesc atunci când vine vorba de tehnică militară. Elicopterele americanilor de ultimă generație sunt cu adevărat impresionante, iar sumele investite în dezvoltarea lor sunt și ele cu totul și cu totul excepționale. Dar iată că în imaginile din videoclipul de mai jos veți putea să vedeți o astfel de minune a tehnicii, care surprinzător nu este de origine americană dar concurează cu brio cu aparatele acestora.

Vorbim așadar de modelul Ka-52 Alligator, care este un elicopter rusesc de ultimă generație, ce poate fi folosit atât în misiunile de recunoaștere cât și în luptă. Când vine vorba de luptă atunci trebuie să spunem că acesta poate să distrugă tancuri, ținte protejate sau neprotejate la nivelul solului, precum bineînțeles poate să doboare și elicopterele inamice. O caracteristică de luat în calcul este aceea că elicopterul poate opera și în sensul acelor de ceasornic și în cele mai grele condiții de vreme.

Ka-52 Alligator este o bijuterie a armatei rusești ce-i drept, iar aceștia pe merit se mândresc cu ea. Manevrabilitatea acestuia este una de invidiat adaptându-se chiar și în cazul unor spații mai înguste. el poate zbura la atitudini de peste 5000 de metri fiind propulsat de 2 motoare VK-2500. Fiind echipament rusesc are o mare durabilitate la condițiile de vreme rece chiar și când este vorba de temperaturi extrem de scăzute mult sub 0 grade Celsius.

Ca o concluzie generală, se pare că în cursa asta a tehnologizării armatei Statele Unite ale Americii nu sunt singure și au un competitor pe măsură care anunță și alte inovații în acest domeniu militar, avioane de luptă și tancuri de ultimă generație.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment