Sunday, August 21, 2016

O Întâmplare ”AMUZANTĂ” De Pe Litoralul De La Noi Din Țară...

Postările virale ale polițistului Marian Godină nu mai sunt o surpriză pentru nimeni. Acesta a reușit într-un singur an de zile să devină o adevărată vedetă a internetului din România. Sutele de postări care se vede că sunt scrise cu iscusință stau dovadă acestui lucru iar printre ele se numără și întâmplarea pe care acesta a povestit-o în ultima astfel de postare pe pagina sa de Facebook.

După cum a dovedit și în alte situații polițistul Marian Godină nu se ferește să fie acid în vorbe cu interlocutorii săi fie că se află față în față sau nu. Dovadă clară stă și conflictul recent purtat la distanță cu celebrul om de televiziune Mihai Găinușă. La fel și acolo cât și de data aceasta enervat până la culme de vorbele acestora replica lui din final a dat șah-mat la toată lumea.

Fanii lui au avut numai cuvinte de apreciere la adresa polițistului după apariția acestei postări. Dovadă stau miile de like-uri și de share-uri ale poveștii sale. Probabil așa s-a ajuns și la succesul imens pe care l-a înregistrat cartea sa ”Flashuri din sens opus” lansată anul trecut la noi în țară. Aceasta se pare că s-a vândut numai în prima lună și jumătate în peste 40.000 de exemplare ceea ce o face una dintre cele mai vândute astfel de produse 100% românești a ultimilor ani.

Polițistul Marian Godină a revenit cu un nou volum în anul 2016 de data aceasta cei cărora s-a adresat a fost copiilor. Cartea sa a fost lansată chiar de 1 iunie, Ziua copilului și se numește ”În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare”. Aceasta se vrea mai degrabă un îndrumar al celor mici printre regulile de circulație. Așadar merită toată aprecierea pentru implicarea lui socială.

Sursa: Facebook.com

No comments:

Post a Comment