Friday, August 19, 2016

Cum Îi Pedepsește Primarul Din Vilnius, Capitala Lituaniei, Pe Șoferii Care Parchează Ilegal !

În zilele noastre unul dintre cele mai mari coșmaruri ale șoferilor, mai ales cei care se află în marile orașe ale lumii cum ar fi capitalele statelor, este lipsa locurilor de parcare. Parcul auto la nivel mondial a luat proporții care nu au putut fi anticipate în trecut astfel că locurile de parcare au devenit o problemă reală peste tot. Autoritățile încearcă să limiteze încălcarea legilor prin diferite metode de sancțiune asupra celor care parchează în locuri interzise, dar probabil cea mai eficientă metodă este cea pe care o veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos.

După cum știți în București parcările sunt o reală problemă, iar pe deasupra există conducători auto care se găsesc să își lase mașinile în locuri total nepotrivite încurcând circulația. Ei bine metoda cu ridicatul mașinilor sau cu amenda nu o să funcționeze pentru că mulți se bazează că nimeni nu le va face nimic dacă vin cu gălăgia și gura mare.

Primarul din capitala Lituaniei, Vilnius și-a făcut un clip de promovare în campania electorală în care le arată cetățenilor cum va scăpa definitiv de șoferii nesimțiți care nu au nici cea mai mică jenă și își lasă mașinile pe pista de biciclete sau în alte locuri nepotrivite. Indiferent dacă mașinile sunt Ferrari sau orice altă marcă extrem de scumpă acesta nu se va da în lături să treacă cu tancul peste ele pentru a îi învăța minte.

Metoda extrem de brutală o dată aplicată va face ordine cu siguranță în capitala Lituaniei. Se pare că în zilele noastre disciplina se poate instaura numai cu forța pentru că de foarte multe ori bunul simț al conducătorilor auto lipsește cu desăvârșire. Voi ce părere aveți despre metoda acestui primar? Ar fi bun și la noi unul la fel ?

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment