Sunday, August 7, 2016

Rușii Au Inventat Cel Mai TARE Cuțit Din Lume - Fii ATENT Ce Se Întâmplă Când Apeși Un Singur Buton !

Cuțitul este de departe cea mai celebră dintre armele albe existente pe Pământ. Istoria acestuia se identifică practic cu apariția omului inteligent, pentru că era nevoie de un mijloc prin care trebuia să te aperi de animalele sălbatice dar și de ceilalți oameni, să vânezi pentru a-ți procura hrana de zi cu zi și să tai multe altele cu el. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este un cuțit cu totul și cu totul special inventat de o companie rusească.

Acesta este asemănător acelor așa zise ”Multi-tools” iar la prima vedere ai zice că are o mulțime de funcții ascunse. Ei bine nu este chiar așa mulți dintre dumneavoastră vor fi pe deplin dezamăgiți de aceasta dar ceilalți vor aprecia utilitatea și inovația cu care vine acest cuțit. La o simplă apăsare a unui buton cuțitul nostru iese practic din mânerul lui cu o mișcare.

Veți spune, ei și, sunt o mulțime de cuțite care se deschid la apăsarea unui buton. Aveți dreptate dar dacă veți acționa butonu de lângă el atunci veți vedea că acest cuțit intră înapoi în mâner fără să trebuiească să apăsați pe el și să riscați să vă răniți sau să vă tăiați vreun obiect vestimentar. Rușii sunt mândrii de invenția lor și au făcut un clip de prezentare pe măsură pentru a-l arăta lumii întregi.

Deocamdată acest tip de cuțit nu este disponibil. Dar designul lui aș spune ”tipic rusesc” cu siguranță îl va face unul dintre cele mai bine vândute astfel de obiecte din întreaga lume. Voi ce părere aveți despre acest cuțit, ați fi dispuși să vă achiziționați unul?

Sursa: Youtube.com

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete