Sunday, August 7, 2016

A Distrus Un Ferrari 458 Speciale De 300.000 Euro În Timp Ce Încerca Să Parcheze Lateral !

Locurile de parcare reprezintă una dintre problemele majore cu care se confruntă conducătorii auto ai zilelor noastre. În urmă cu peste 20 de ani nici nu se punea problema să nu găsești un loc de parcare în marile metropole, și nu numai dar acum odată cu creșterea masivă a numărului de mașini aceasta este un coșmar.

Un alt coșmar pentru conducătorii auto o reprezintă cei ce nu știu să parcheze. Fie că vorbim de parcarea laterală, parcarea cu spatele sau cu fața știți și voi că sunt șoferi cu vechime unii care habar nu au să parcheze corect. Ei bine în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea o astfel de persoană. Știu că mulți se vor atacă și vor spune că am ceva cu șoferițele dar din păcate majoritatea filmărilor cu probleme la parcare sunt cu ele așa că, trageți și voi concluzia...

În acest caz lucrurile au luat-o cu adevărat razna când o șoferiță a încercat să parcheze lateral. Mașina ei decapotabilă de dimensiuni mici încăpea lejer în locul de parcare pe care l-a ales dar se pare că într-un moment de rătăcire a uitat că parcarea laterală se face cu spatele mai eficientă așa că a ”reușit” cu brio să distrugă mașina care se afla în proximitate. N-ar fi fost o problemă prea mare dacă era doar o atingere ușoară dar ea a insistat să o facă praf.

Și ce mașină și-a ”ales” parcă special un superb Ferrari 458 Speciale care are un preț ce ajunge aproape de 300.000 de euro. Pagubă imensă i-a făcut șoferului care și-a pus mâinile în cap atunci când a văzut cum mașina lui este făcută franjuri de inabilitatea unei șoferițe de a face o simplă parcare laterală într-un spațiu mai mult decât generos, pentru că să fim serioși, avea loc suficient să parcheze și o dubă acolo.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment