Tuesday, August 16, 2016

Nu i-a venit să creadă adversarului ce face tenismenul asta ! RESPECT !!!!

Tenisul este unul dintre cele mai populare sporturi la nivel mondial la momentul actual. Deși nu se poate compara în ceea ce privește popularitatea cu fotbalul zilelor noastre, tenisul atrage un alt tip de public iar premiile substanțiale care sunt în creștere de la an la an ne pot indica cât de apreciat este. Cu toate că banii sunt un element foarte important în viața unui sportiv fie el și tenismen, veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos că nu întotdeauna ei sunt motivul principal pentru care unii joacă tenis. Pare greu de crezut? Convinge-te singur !

Dacă am fost obișnuiți cu atitudinea jucătorilor de fotbal care de multe ori încearcă să îi păcălească pe arbitrii și simulează pentru avantajul lor veți vedea totuși că atitiudinea corectă este cea a jucătorului din imagini. El a reușit să smulgă aplauzele întregii tribune deși a fost cel care a pierdut punctul.

La un serviciu al lui Lleyton Hewitt, una dintre vedetele tenisului mondial, adversarul său Jack Sock i-a spus că decizia arbitrului de a indica mingea afară este greșită și că poate să facă ”challange” pentru că va câștiga punctul. Sportivul australian a rămas uimit de reacția adversarului său și pentru moment nu a știut ce să creadă dacă este glumă sau nu. A ales să ceară ”challange-ul” și după cum i-a fost comunicat de adversar a câștigat punctul.

Chiar dacă arbitrul s-a simțit un pic penibil pentru că greșise indicând mingea în afara terenului, momentu jenant a fost trecut cu ajutorul aplauzelor spectatorilor pentru sportivitatea lui Jack. Acesta este spiritul adevărat al sportului în care corectitudinea și respectul între adversari trebuie să primeze înaintea banilor.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment