Sunday, August 21, 2016

Se Juca LINIȘTIT Cu LEII În Grădină, Dar Nici Prin Gând Nu-i Trecea Ce Avea Să Se Întâmple !

Cine a spus că dacă ai bani poți să faci orice, nu a greșit foarte mult. Dar și lucrurile excentrice ,pe care le poți face cu banii adunați prin muncă cinstită sau mai puțin cinstită, pot să te ducă într-o zonă periculoasă. Un exemplu grăitor puteți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos în care pasiunea pentru animale periculoase a unui om de afaceri cu foarte mulți bani putea să îl coste chiar propria viață.

Incidentul s-a întâmplat la o grădina zoologică din capitala Mexicului. Aici un om de afaceri pe numele lui Eduard Serio a creat un adevărat sanctuar dedicat exclusiv felinelor mari și extrem de periculoase: tigri, lei, leoparzi, pume etc. Pasiunea acestuia pentru asemenea animale l-a făcut să se apropie foarte mult de ele și a ajuns în stadiul în care să stea și să mângâie câțiva lei extrem de periculoși fără să îi fie frică că poate păți ceva.

Dar după cum se știe pericolul poate să apară neprevăzut din orice direcție astfel că în timp ce se juca cu leii în spatele lui avea să se întâmple o scenă interzisă cardiacilor. Un leopard îl vede pe Eduardo și se îndreaptă glonț spre el cu scopul de a-l ataca, iar probabil atacul avea să îi fie fatal. Salvarea acestuia vine de unde te-ai aștepta mai puțin. Un tigru dintre animalele aflate în jurul acestuia îl vede din timp și în momentul în care se apropie cu viteză sare la gâtul leopardului oprindu-l.

Eduardo fără să își dea seama se joacă cu leopardul oprit din acțiunea sa periculoasă. Cu toate acestea un prieten care îl filma îl face atent și îi spune cum i-a trecut glonțul pe la ureche în cele câteva secunde care au precedat momentul apraiției leopardului. Probabil va fi o învățătură de minte pentru a-și mai potoli pasiunea aceasta extremă pentru animalele sălbatice deosebit de periculoase.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment