Tuesday, August 16, 2016

Radarul ”INVIZIBIL” - Stai Să Vezi Cum Arată Drăcia Asta cu Sistem ANTI-GLONȚ Integrat !

În zilele noastre viteze pe șoselele atât din țară cât și de peste hotare face din ce în ce mai multe victime. Pentru stăvilirea acestui fenomen autoritățile încearcă în fiecare zi să ia măsuri din ce în ce mai drastice pentru a nu se mai ajunge la același deznodământ tragic și anume pierderea de vieți omenești. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea una dintre soluțiile alese de polițiștii din Franța și Germania care s-ar potrivi perfect și în contextul actual al evenimentelor petrecute pe drumurile din România.

Vă spuneam că deja autoritățile din Franța și Germania folosesc acest radar ”invizibil”. De ce ”invizibil” pentru că la prima vedere pare doar o cutie de fier cidată care este părăsită pe marginea drumului. Acest lucru se datorează sistemului antiglonț pe care îl are radarul pentru a-l face greu de distrus. Totodată acesta poate fi transportat cu ușurință până la locul unde se vrea amplasat după cum se poate observa și în aceste imagini.

Radarul are o conexiune wireless cu departamentul de poliție unde toate informațiile colectate sunt transmise în timp real. Acesta poate să monitorizeze până la 4 benzi de circulație simultan ceea ce îl face unul dintre cele mai eficiente astfel de aparate existente pe piață la ora actuală. Autonomia acumulatorilor acestui tip de radar este de ”doar” 5 zile, dar aceștia pot fi înlocuiți foarte ușor chiar în locul unde este amplasat și astfel se poate asigura continuitatea în monitorizarea traficului.

Așteptăm cu interes ca astfel de tehnologie să fie adusă și în țara noastră pentru că în primul rând i-ar mai disciplina pe șoferii vitezomani și în al doilea rând la fel de important polițiștii rutieri nu ar mai ”pierde timpul” într-un singur loc și ar putea să rezolve alte tipuri de probleme existente în trafic.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment