Thursday, August 18, 2016

Dacă ești ȘOFER o să îți dorești și tu pe MAȘINĂ o ”Șmecherie” din asta ! Fii ATENT cât de tare poate să fie !

Coșmarul cel mai mare al unui șofer este să rămână cu mașina blocată într-un loc. Fie că este vorba de zăpadă, noroi sau pur și simplu o pantă ce nu poate fi urcată ei bine nici unul nu își dorește să se afle într-o asemenea situație pentru că este clar că vei avea nevoie de ajutorul altcuiva și cum s-ar putea să fie noapte sau să te afli într-o zonă necirculată, atunci începe să fie și mai și. Dacă vrei să descoperi soluția de a scăpa de aceste bătăi de cap atunci urmărește cu atenție în imaginile din videoclipul de mai jos ultima invenție în materie de accesorii pentru mașină.

Ceea ce a inventat acest producător este pe cale să devină accesoriul indispensabil pentru toate tipurile de mașini de acum înainte. După cum veți vedea și în aceste imagini ”invenția” nu este una deloc complicată ba parcă prea simplă pentru cât de utilă se dovedește a fi mai ales în situații extreme un pur și simplu simți că nu există nici o cale de ieșire și îți vine să te lași păgubaș.

Nu mai ai nevoie de acum încolo de cabluri sau unelte în portbagaj pentru a îți deszăpezi mașina, nu mai trebuie să îți faci griji atunci când traversezi o suprafață plină de noroi pentru că ”The Bush Winch” este la datorie și nu te va lăsa niciodată la greu. Suporții pot fi montați pe exteriorul oricărei jante de mașină și se fixează cu ajutorul accesoriilor din pachet care sunt universale. Frânghia care te ajută mai departe să îți salvezi mașina din încurcătură este și ea extrem de durabilă și nu prezintă riscul de a se rupe indiferent de situație.

După cum vedeți și în demonstrațiile făcut în imaginile de mai sus, chiar și dacă ești de unul singur îți poți scoate mașina din dificultate, lucru care ar fi imposibil fără un asemenea sistem revoluționar. Ca un mare amator de off-road personal recomand acest produs mai ales celor împătimiți, chiar dacă prețul pare destul de piperat undeva la peste 500 de dolari se merită din plin achiziția lui.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment