Sunday, August 21, 2016

Top 5 Cele Mai Dramatice ACCIDENTE De AVION Surprinse LIVE De Camera De Filmat !!!

Este cunoscut faptul că dintre toate mijloacele de transport moderne avionul este unul dintre cele mai sigure. Cu toate că statisticile ne arată că acest lucru este adevărat mai ales că la numărul mare de zboruri la nivel mondial, incidentele sunt un procent extrem de mic iată că există dintre acestea câteva surprinse chiar în timpul producerii lor de către camerele de filmat. În imaginile din videoclipul de mai jos veți putea vedea cinci din cele mai dramatice accidente aviatice surprinse live de aparatele de filmat.

Puteți vedea că două dintre aceste accidente le-au fost fatale celor aflați la bord. De multe ori din păcate tragediile aeriene se soldează cu decesul tuturor celor aflați la bordul aeronavelor. Acest lucru a determinat cercetătorii în domeniu să caute soluții pentru ca pasagerii și membrii echipajului să poată supraviețui în cazul unei defecțiuni grave și a pierderii totale a controlului aparatului de zbor. Din păcate chiar dacă există câteva proiecte de astfel de tehnologii nu au fost încă dotate avioanele noi cu acestea.

Există, după cum veți vedea pe imaginile surprinse de camerele montate fie la bord fie ale unor cameramani de ocazie în timpul producerii accidentelor, și cazuri în care oamenii supraviețuiesc accidentelor aviatice și aici intervin spun eu două considerente ori au un noroc fantastic și se opresc după cum veți vedea în niște pomi înalți fără să pățească nimic, sau pur și simplu pilotul este într-atât de inspirat încât reușește să aterizeze aparatul într-un mod brutal dar atât cât să îi țină în viață pe ceilalți pasageri.

Oricum ar fi accidentele au avut loc încă de la apariția primului aparat de zbor mai ușor decât aerul și probabil vor mai avea loc cât va fi omenirea pentru că nu va exista niciodată un mijloc de transport care să fie 100% sigur pentru cei ce îl folosesc. Dacă ți s-au părut interesante aceste imagini distribuie-le mai departe și prietenilor tăi.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment