Monday, August 15, 2016

Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața ei, dar în 5 SECUNDE s-a declanșat DEZASTRUL !!!

Nunta este în viața majorității oamenilor una dintre cele mai frumoase amintiri. Imaginile cu acest eveniment sunt vizionate cu plăcere peste vreme de toți cei implicați în el și aduc multă emoție și bucurie în sufletul acestuia. Într-o zi de neuitat s-a transformat și nunta pe care o filma un cameraman profesionist într-un orășel din Statele Unite ale Americii, dar veți vedea în continuare în imaginile de mai jos cum totul a luat o turnură neașteptată.

În sâmbăta aceasta Eric Walber și Maegan McKee s-au căsătorit în Michigan. Dar pentru a avea o amintire de neuitat mireasa s-a rugat de soțul ei să meargă cu toții la pontonul aflat la doar câteva minute de mers cu mașina de locul unde avusese loc ceremonia. Nu îi poți refuza soției tale orice dorință ar avea ea în această zi specială nu este așa? Ei bine după toată întâmplarea Eric cred că se va gândi de acum înainte de 2 ori înainte să răspundă afirmativ la dorințele lui Maegan.

Ajunși la pontonul cu pricina, nuntașii în speță cei doi miri și cei ”foarte mulți” cavaleri și domnișoare de onoare s-au așezat în ordine pe acesta fără să le treacă prin cap că pontonul era capabil să susțină o greutate limitată nicidecum a 12 persoane. Dar ”când nu e cap vai de picioare” cum spune un proverb românesc din bătrâni așa că în doar câteva secunde sub greutatea lor pontonul a cedat.

Toată ziua de vis care începuse perfect, cu o vreme superbă, cu toate lucrurile aranjate în cea mai mare ordine, cu ceremonia de vis pentru cei doi miri s-au transformat într-un adevărat coșmar cu majoritatea nuntașilor intrați serios la apă. Iată că nu de fiecare dată o nuntă înseamnă acea zi perfectă pe care și-o imaginează toți cei ce urmează să se căsătorească...

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment