Wednesday, August 17, 2016

Uite De Asta Nu Este Bine Să Adormi La Un Prieten Acasă !

În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea de ce nu este bine să adormiți vreoadată la un prieten acasă, fie că sunteți la sfârșitul unei petreceri de pomină, fie că v-ați certat cu prietenul sau prietena și te-a dat afară din casă, niciodată dar niciodată să nu uiți că cel mai bine e să dormi în patul tău pentru că altfel nu se știe ce lucruri ”neplăcute” poți păți.

Dacă ai stat în studenție la cămin atunci mai mult ca sigur vei înțelege despre ce este vorba în acest videoclip. Nu exista seară acolo fără ca unul dintre colegii de cameră să îi facă ”felul” unui altul sau atunci când era vreun oaspete, nici nu știa ce urmează să îl ”lovească. Chiar dacă unora li se pare distractiv nu întotdeauna ”partea vătămată” gustă gluma așa că de aceea vă atenționăm încă o dată aveți grijă la cine dormiți...

După cum vedeți și voi unele glume parcă sunt din acelea de autobază și asta pentru că nu se lasă cu o simplă sperietură ci de multe ori se lasă cu consecințe mai grave, intrat integral la apă, răni suferite din cauza materialelor pirotehnice folosite, și evident multe altele. Farse dure, farse pe care mulți le blamează iar alții afirmă cu tărie celebra frază ”Glume din astea nu se fac”.

Atunci când le vezi făcute de alții și ”victimele” sunt altele decât tu sau o persoană apropiată par destul de amuzante unele dintre aceste farse dar gândiți-vă dacă ați fi în locul lor. Oare ați reacționa în același fel? Sau probabil le-ați aplica o corecție pe loc? Ei bine indiferent de răspuns vă recomand să distribuiți mai departe acest videoclip și prietenilor voștri pentru a vedea și ei de ce nu e bine să dormi acasă la un ”prieten”.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment