Monday, August 15, 2016

Săritura de NOTA ZERO pe care a ”Reușit-o” rusoaica asta i-a lăsat pe toți cu gura căscată !!!

Jocurile Olimpice de vară din acest an se desfășoară în metropola braziliană Rio de Janeiro și din păcate pentru noi nu va fi o ediție cu foarte multe reușite după cum am putut vedea până acum. Cu toate acestea mai rămâne să ne bucurăm în cele câteva zile rămase de probele care își vor desfășura finalele și să sperăm că ne vor aduce un spectacol inedit, chiar și asemănător cu premiera pe care a realizat-o această rusoaică la proba de sărituri în apă de la înălțimea de 3 metri.

Săriturile în apă de la trambulină sunt una dintre probele spectaculoase ale edițiilor jocurilor olimpice, dar cu toate acestea nu toate săriturile sunt apreciate de către arbitrii, ba mai mult în acest caz se pare că judecarea execuției a dus la o notă ce va intra în istorie și anume... zero. Pare greu de crezut dar urmăriți cu atenție evoluția sportivei din imagini și veți vedea de ce au judecat în acest mod arbitrii.

Sportiva rusoaică se numește Nadezhda Bazhuna și a oferi momentul zilei în cadrul Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro. A luat după cum vă spuneam nota zero, probabil datorită faptului că au copleșit-o emoțiile deoarece tensiunea înaintea unui astfel de exercițiu poate să atingă cote nebănuite. Arbitiri au penalizat-o crunt de tot pentru ratarea saltului după cum se vede și pe imagini dar și pentru aterizarea pe spate care îi putea aduce pe lângă ”rușinea” suferită și o accidentare destul de urâtă.

Săriturile de la înălțimea de 3 metri nu sunt cele mai grele din această ramură sportivă dar ratarea rusoaicei a stârnit o mulțime de reacții hilare pe internet. Clipul cu aceasta s-a distribuit masiv în ultimele ore ajungând la milioane de vizualizări. Unul dintre cei ce au comentat pe marginea subiectului a cerut ”socoteală” arbitrilor invocând următoarele ”Nu pot crede că arbitrii i-au dat nota zero. A aterizat în apă, ce mai vor?”.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment