Saturday, August 13, 2016

Cățelul s-a blocat într-o groapă de 5m, când am văzut cum reacționează când își vede salvatorul am zis că leșin în scaun

Dacă sunteți un iubitor al animalelor atunci vă recomand să vă uitați la imaginile din videoclipul de mai jos până la final pentru că sunt sigur că le veți aprecia și vă vor emoționa până la lacrimi cum mi s-a întâmplat trebuie să recunosc și mie. Imaginile astea au darul de a ne arăta că încă mai există oameni cu suflet mare care sunt în stare să își riște propria viață pentru a le putea salva viața celorlalte suflete fie că sunt oameni sau animale.

La început puteți vedea cum un cățeluș amărât se aude scheunând după ajutor dintr-o groapă de aproximativ 5 metri adâncime. Un grup de oameni binevoitori au auzit țipetele disperate ale acestuia și au hotărât că trebuie să facă ceva nu să se uite cum făcuseră majoritatea celor ce trecuseră prin acea zonă înaintea lor.

Pe o vreme potrivnică și cu riscul mare de a se accidenta unul dintre ei aceștia s-au angajat într-o operațiune care deși nu pare complexă este cât se poate de periculoasă. Cel ce a coborât în groapă pentru a îl ridica la suprafață pe cățelușul speriat putem spune că și-a riscat viața pentru a-l salva. Când am văzut ce reacție a avut cățelul atunci când a văzut că cineva coboară după el mi s-a rupt inima în două.

În final în ciuda emoțiilor pe care le-au avut toți cei prezenți operațiunea de salvare s-a încheiat cu bine și bietul cățeluș a fost dus la medicul veterinar pentru îngrijirile aferente. Nu va uita niciodată ceea ce a pățit și cu siguranță nu își va uita niciodată salvatorul care și-a riscat viața pentru el.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment