Tuesday, August 9, 2016

Te Uiți La FOTBAL ? Atunci Trebuie Să Vezi Neapărat Topul Celor Mai Spectaculoase Intervenții Ale Portarilor !

Fotbalul fără îndoială nu mai este de foarte multă vreme doar un simplu sport de echipă. Fotbalul este după părerea multora un fenomen din toate punctele de vedere. Mai mult decât ceea ce reprezintă el pentru cei implicați direct rămâne bucuria suporterilor atunci când urmăresc meciurile echipei favorite sau atunci când la fel ca în imaginile din videoclipul de mai jos au parte de cel mai frumos spectacol pe terenul de joc.

În cele ce urmează veți putea vedea un top al celor mai spectaculoase 30 de intervenții salvatoare ale portarilor în anul 2016. Fazele de joc sunt adunate din toate campionatele de pe glob și din toate competițiile din cele naționale în cele internaționale. Rezultatul final ? Absolut spectaculos și sunt convins că îmi veți da dreptate și voi după ce le veți urmări.

Se știe că portarii sunt ultima redută în calea unui gol. De multe ori portarul îți poate câștiga un meci prin intervențiile sale salvatoare dar foarte ușor poate să îl și piardă printr-un moment de neatenție. De aceea mulți dintre analiștii de fotbal mai presus decât celelalte posturi care sunt de obicei analizate în detalui spun despre portari că sunt de fapt elementul decisiv al unei echipe în timpul unui meci.

După cum se vede și pe imaginii unii dintre ei au câteva intervenții sclipitoare care nu au legătură cu norocul ci cu experiența, determinarea, inspirația de moment în funcție de atuurile fiecăruia. Faza care ocupă primul loc în top este de intrat direct în istoria acestor intervenții salvatoare pentru că majoritatea portarilor ar fi avut clar intenția să pună mâna pe minge într-o astfel de fază dar ”eroul” nostru a ales o soluție spectaculoasă.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment