Saturday, August 6, 2016

Se juca pe o bancă Pokemon Go, dar când am văzut cine coboară din dubă am leșinat de râs !

Nu mai este nici un secret pentru nimeni că isteria Pokemon Go a pătruns și în România. Abia declanșată la noi în țară este vizibilă cu ochiul liber la tot pasul. Îi găsești pe români în special în parcuri cu telefoanele în mână cu GPS-ul activat și camera video pregătită pentru a captura unul dintre celebrele personaje animate.

Sub pretextul nevoii de mișcare a tinerilor din ziua de azi creatorii jocului nu s-au așteptat nici ei la succesul pe care acesta l-a înregistrat la nivel mondial. Sute de milioane de oameni de toate vârstele joacă Pokemon Go, mulți dintre ei convinși parcă de isteria creată în jurul jocului mai mult decât din dorința de a se recrea prin mers. S-a încercat pentru prima dată în istoria unui joc să se integreze perfect în viața oamenilor de zi cu zi și din succesul pe care îl raporteaza se pare că s-a reușit.

Parcurile și bulevardele bucureștene sunt arhipline de simpatizanți ai acestui joc. Cu mic cu mare mai ales spre lăsarea serii după ce trece canicula aceștia se strâng în grupuri și pornesc în vânătoarea de pokemoni. Pare o imagine destul de ciudată mai ales că de multe ori un asemenea comportament poate duce în extrema cealaltă și anume a obsesiei create de micuțele personaje animate.

În imaginile din videoclipul de mai sus veți vedea ideea unui grup de prieteni care sătui de isteria Pokemon Go s-au hotărât să le dea o lecție câtorva simpatizanți ai jocului. Cum anume? Foarte simplu și-au luat câteva bile asemănătoare celor cu care prinzi pokemonii s-au îmbrăcat în Pikachu și au pornit la vânătoare de... oameni.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment