Saturday, August 6, 2016

A Umplut O Folie De Plastic Cu O Soluție Roșie - Ce A Ieșit LA FINAL E Absolut GENIAL !

Sunt convins că și tu ai spart cel puțin o dată bulele de la folia de plastic cu care vin ambalate diverse obiecte electronice, de uz casnic etc. Ei bine dacă ai facăut asta va trebui să vezi în cele ce urmează în imaginile din videoclipul de mai jos ce lucruri extraordinare mai puteai să faci cu acea folie înainte să îi spargi bulele umplute cu aer.

E clar că atunci când te pui să spargi bulele unei folii nu te vei lăsa până nu le vei pocni pe toate. Nici specialiștii nu au prea putut explica decât foarte vag de ce lumea face un asemenea gest atunci când dă peste o asemenea folie. Dar mai bine să vedem ceva ce cu siguranță vă va împiedica să spargeți bulele și vă va face să încercați și voi de acum înainte. Aveți nevoie evident de o folie de plastic unde bulele nu au fost sparte, o serigă cu ac, mai apoi de puțin praf de gelatină cu aromă de cireșe și de o oală de dimensiuni mici cu apă în ea.

După ce aveți toate aceste ”ingrediente” care se pot procura extrem de ușor. Mai întâi preparați gelatina conform rețetei scrisă pe spatele plicului. Apoi umpleți seringa cu rezultatul obținut și cu ajutorul acului introduceți pe rând gelatină în bulele foliei de plastic. Deși pare o operațiune migăloasă cu puțin entuziasm veți reuși să nu simțiti timpul pe care l-ați pierdut la umplerea foliei.

Mai apoi aveți grijă să nu se scurgă din lichidul introdus în folie și așteptați să se întărească gelatina. Scoateți rând pe rând biluțele de gelatină rupând cu atenție fiecare bulă în parte și așezați-le pe o farfurie. Veți avea așadar o mulțime de biluțe roșii gelatinoase pe care le puteți folosi după bunul plac, fie le puteți consuma împreună cu familia și prietenii, fie le puteți ține ca și decor în camera dumneavoastră.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment