Saturday, August 6, 2016

Șmecherul Cu BMW X3 A Vrut Să Depășească Coloana Prin Dreapta - Stai Să Vezi Ce PEDEAPSĂ Primește !

Dacă ești șofer sunt convins că ai întâlnit cel puțin o dată situația în care un ”șmecher” a încercat să depășească întreaga coloană în care te aflai alături de alți participanți la trafic prin partea dreaptă. Ar fi bine să vedeți imaginile din videoclipul de mai jos pentru că astfel o să vedeți ce ”pedeapsă” merită acești conducători auto care nu au nici un pic de respect pentru regulile de circulație și pentru ceilalți participanți la trafic.

Imaginile au fost surprinse de o cameră video de supraveghere trafic aflată pe o mașină care circula regulamentar în coloană pe o autostradă din Statele Unite ale Americii. După cum vedeți șoferul cu Ford Focus probabil exasperat de multitudinea de ”șmecheri” care depășeau coloana de mașini folosind banda de urgență din dreapta s-a hotărât să le dea o lecție pe care în final unul dintre ei a învățat-o bine.

În momentul în care se apropiau să îl devanseze pe șoferul cu Ford conducătorii auto care încălcau regulile de circulație erau speriați de acesta simulând că le taie calea pe banda de urgență. Chiar dacă mulți dintre ei au trecut mai departe trăgând doar o mică sperietură, ultimul a rămas un șofer cu un BMW X3 care pur și simplu a fost făcut de râs nu doar o dată ci de vreo 3-4 ori până probabil s-a plictisit de atâta umilință.

Chiar dacă poate duce la incidente minore acest tip de abordare parcă trebuie aplicată din când în când pentru că unii șoferi sunt de-a dreptul nesimțiți și cred că lor li se cuvine totul atunci când se află pe șosele. Întâlnim asemenea specimene și la noi în România din păcate și de multe ori privim neputincioși cum își bat joc pe față atât de noi ceilalți participanți la trafic cât și de autorități. Oare să fie asta soluția ?

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment