Tuesday, August 16, 2016

Cum să rupi un măr în două jumătăți egale folosind doar un deget !

Dacă și ție îți place să te întreci cu prietenii sau cu ceilalți membrii ai familiei în lucruri cât mai interesante realizate prin metode neobișnuite atunci ceea ce urmează în imaginile din videoclipul de mai jos o să te ungă pe suflet și dacă mai puneți și pariuri între voi te va umple de bani. Privește cu atenție cum poți să rupi un măr obișnuit în două părți egale fără să folosești un cuțit sau orice alt obiect ascuțit.

Bărbatul care a realizat experimentul este probabil binecunoscut de majoritatea dintre voi datorită clipurilor interesante pe care le uploadează pe canalul său de Youtube unde are peste 5 milioane de abonați. Dovadă a lucrurilor intereresante pe care le poți învăța de la el stă și videoclipul de față în care te învață în cel mai practic mod cu putință cum să împarți un măr cu un apropiat de-al tău, impresionându-l în același timp.

Așadar tot ce trebuie să faceți este să vă păstrați calmul și concentrarea și să așezați degetul arătător al mâinii drepte deasupra mărului exact așa cum o face el. Mai apoi fixați-l bine cu o lovitură cu intensitate redusă, iar în continuare loviți succesiv cu podul palmei sau cu pumnul strâns peste deget încercând să evitați să vi-l striviți. În mai puțin de 3 secunde veți avea mărul despicat în două jumătăți aproximativ egale în fața dumneavoastră.

Impresionant nu-i așa? Ei bine dacă vreți să învățați și alte trucuri spre exemplu cum să faceți un nod la cravată în mai puțin de 10 secunde, cum să vă faceți propriile unelte de desfăcut berea din lucruri aflate prin jurul casei și multe altele vă invit să vă abonați la canalul ”CrazyRussianHacker” și veți găsi acolo tot felul de lucruri care mai de care mai interesante și mai practice.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment