Wednesday, August 17, 2016

Polițistul L-a Oprit Și L-a Așezat În Genunchi - Când A Văzut Prietena Lui Ce Face A Zis Că Nu-i Adevărat !!!

Nu cred că există vreo persoană pe acest pământ să nu fi auzit măcar o dată legende despre duritatea polițiștilor americani. Se știe foarte bine că în Statele Unite ale Americii aceștia au putere deplină atunci când se află în timpul serviciului și nu de multe ori am putut vedea cum folosesc forța pentru a îi pune la punct pe cei care încalcă legile fie că este vorba de cele rutiere sau de orice altă natură. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea și o alte față a poliției americane, una la care sunt convins că nu se așteaptă nici unul dintre voi.

Întreaga scenă a fost filmată cu o cameră de pe bordul mașinii de poliție, dar nu cea cu care este echipată de fel o astfel de mașină ci una profesională. Totul începe când polițistul trage pe dreapta șoferul cu Corvette. Fără prea multe explicații acesta se duce la geamul șoferului și îl obligă să iasă din mașină fără să îi ceară documentele.

Odată scos din mașină bărbatul este îngenucheat de polițist iar mai apoi acesta o obligă și pe prietena ”suspectului” să iasă din mașină și să asiste la întreaga scenă. Se poate observa sperietura pe care aceasta o trage când își vede iubitul în genunchi ca și cum ar fi un infractor extrem de periculos. Nu trece însă prea mult timp și polițistul apare cu o cameră de filmat și o obligă din nou pe tânără să vină în fața iubitului ei și să intre în cadru.

De aici lucrurile iau o turnură neașteptată pentru fată care se trezește cu probabil cea mai palpitantă cerere în căsătorie. Aceasta a vut nevoie de secunde bune pentru a-și reveni din starea de uimire. Totul a fost realizat așadar cu ajutorul poliției orășelului în care locuiau cei doi semn că aceștia nu sunt numai acolo unde apar rău-făcătorii ci și atunci când lumea are nevoie de ei pentru momente personale deosebite.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment