Saturday, August 6, 2016

Soția Lui Obeză Se Închidea În Baie Zi de Zi - Când Am Văzut Continuarea Mi-au Dat Lacrimile !!!

Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este o adevărată lecție de viață și de și poate aveți impresia că titlul este exagerat vă invită să priviți până la capăt și să spuneți drept dacă ați simțit aceeași emoție pe care eu am avut-o atunci când l-am văzut pe bărbatul acesta cum își prețuiește partenera de viață indiferent de ce alte impresii au alții.

Totul a pornit de la dorința bărbatului de a afla ce face soția lui în baie atunci când se închide pentru câteva zeci de minute. Ei bine a avut o mare supriză să constate că aceasta era pur și simplu devastată de faptul că nu reușea să slăbească pentru a arăta perfect pentru soțul ei iubitor. Ea se urca pe cântarul din baie zi de zi dar rezultatele inexistente o tulburau de-a dreptul și de multe ori aceasteia îi venea să plângă pentru ceea ce i se întâmplă.

Când a văzut aceste imagini emoționante s-a gândit să îi facă o surpriză, mai ales că între timp îi descoperise și câteva însemnări într-un jurnal secret în care părea că se află într-o depresie continuă datorită felului în care arată. Surpriza lui trebuia să fie în așa fel încât să îi redea alesei inimii sale încrederea pe care o avea altă dată și să nu se lase înfrântă în bătălia care o ducea cu sine însuși.

I-a compus o melodie în care îi transmitea că pentru el nu contează câteva kilograme în plus și că ea este tot ce își dorește în viața lui, cea mai frumoasă femeie de pe pământ. Nu contează aspectul spune el ci ceea ce se găstește în interior în sufletul unui om. Videoclipul bărbatului a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări și a atras o mulțime de mesaje de încurajare pentru soția lui din toate colțurile lumii.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment