Sunday, August 7, 2016

Costă 3 Milioane Dolari Și Este Mai Luxoasă Decât Un Hotel De 7 Stele - Asta Este Cea Mai SCUMPĂ Rulotă Din Lume !

Dacă ești pasionat de călătorie atunci imaginile din videoclipul de mai jos te vor unge pe suflet. Chiar dacă nu vei vedea vreo destinație turistică exotică sau vreun hotel de cinci stele unde să-ți petreci concediul într-o atmosferă minunată, vei avea ocazia să descoperi probabil cea mai bine echipată rulotă din toate timpurile. Vei vedea în cele ce urmează că și prețul pentru o asemenea minune a tehnologiei este unul pe măsură.

Aproape 3 milioane de dolari este prețul pe care trebuie să îl plătești pentru acest adevărat ”Hotel de 7 Stele Mobil”. Probabil când o să citești aceste cuvinte vei zice că este o exagerare, dar după ce vei vedea imaginile din interiorul acestei rulote de lux o să îmi dai cu siguranță dreptate.

Cu această rulotă excursiile fie ele și în locuri mai puțin spectaculoase se vor transforma în aventuri de neuitat. Confortul de care te bucuri atunci când te afli în interiorul ei te va face să uiți că ești în vârful unui munte înconjurat de sălbăticie și te vei simți ca în hotelurile din Dubai. Ai materiale de cea mai bună calitate în interior și toate utilitățile necesare care să îți facă din călătorie o adevărată excursie de vis.

Rulota minune a fost creată de o companie austriacă și în ciuda prețului extrem de piperat aceștia au anunțat că au deja foarte multe comenzi din întreaga lume. Chiar dacă te aștepți ca o rulotă să însemne spațiu mic în care se găsesc toate utilitățile, ei bine aceasta are nu mai puțin de 215 metri pătrați pe care se întinde inclusiv un dormitor matrimonial. Pe lângă acesta trebuie să știți că beneficiați de încălzire în pardoseală, piele de cea mai bună calitate și chiar, surpriză, un șemineu.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment