Tuesday, August 16, 2016

Cel Mai AMUZANT Meci De PING-PONG Din Istorie - Râzi cu lacrimi !!!

Ping-pong-ul a fost întotdeauna un sport spectaculos asta în primul rând datorită loviturilor de multe ori care par venite de pe altă planetă reușite de practicanții acestui sport. Ei bine în imaginile pe care le veți putea urmări în videoclipul de mai jos veți vedea cum doi oponenți au reușit să facă din ping-pong nu doar un sport spectaculos ci și unul amuzant. Pe scurt veți râde până o să vă doară burta când îi veți vedea la treabă pe cei doi sportivi.

Partida aceasta a adunat peste 10 milioane de vizualizări și dacă sunteți un împătimit al partidelor demonstrative de tenis de câmp spre exemplu, unde știm cu toții ce spectacol face Ilie Năstase în cadrul unui asemenea joc atunci este exact ce aveți nevoie pentru a vă descreți frunțile. Pe lângă momentele de amuzament cauzate de lovituri neobișnuite avem și momente de spectacol oferite de cei doi participanți.

Nu o să vă pară nici o clipă rău că ați urmărit acest meci de tenis de masă. Dacă ați râs și voi și v-ați simțit bine nu ezitați să distribuiți mai departe și prietenilor de pe rețelele de socializare pentru a se putea bucura și ei de spectacolul unic oferit de cei doi jucători.

Tenisul de masă sau după cum mai este denumit el, ping-pong-ul este sportul individual sau de echipă în care doi sau patru sportivi lovesc cu ajutorul unor palete de dimensiunea a două palme puse una lângă alta o minge de dimensiuni mici care este extrem de ușoară. Jocul propriu zis se desfășoară chiar pe o ”masă” specială care la mijloc are un fileu despărțitor iar regulile sunt cele de la tenisul de câmp unde mingea nu trebuie să cadă decât maxim o singură dată în terenul propriu. Jocul se desfășoară de multe ori într-o viteză amețitoare și sportivii trebuie să dea dovadă de niște reflexe absolut extraordinare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment