Friday, August 19, 2016

Cea Mai INTELIGENTĂ Bicicletă Construită Vreodată ! Stai Să Vezi Ce Poți Să Faci Cu Un Ca Asta !!!

Dacă și pe tine te relaxează plimbarea cu bicicleta sau ești amator de curse atunci va trebui să urmărești cu mare atenție imaginile din videoclipul de mai jos. Vei vedea ceva ce va revoluționa complet piața acestor vehicule pe două roți puse în mișcare de propriul tău corp. Este ca și cum cele mai avansate biciclete existente până acum erau ca o dacie veche și aceasta este ultimul tip de Ferrari. Veți înțelege ce zic după ce veți vedea întreaga ei prezentare.

În primul rând te ”izbește” de la început că ceva nu este în regulă cu bicicleta pe care urmează să o cumperi pentru că ea deși arată în mare ca o bicicletă obișnuită nu este construită precum una ci are câteva elemente revoluționare. Spre exemplu roțile nu sunt unele obișnuite pentru că ai impresia că plutești nu că rulezi pe asfalt.

În ceea ce privește iluminatul pe timp de noapte aceasta este dotată cu o tehnologie unică și ireproșabil implementată astfel că nu mai există riscul să nu fii detectat de un șofer neatent mai ales în zonele complete neluminate. Conectivitatea este și ea pusă la loc de cinste având o mulțime de funcții ale căror parametrii îi poți vedea pe ecranul smartphone-ului tău fie că folosești un sistem Android sau iOS.

Prețul acesteia este pe măsură dar trebuie să recunoaștem că este într-adevăr cea mai inteligentă bicicletă de pe piață și ca un înpătimit ți-ai dori-o imediat. Abia aștept să pătrundă și pe piața românească pentru că sunt convins că vor exista mulți amatori de așa ceva care și-o vor achiziționa.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment