Thursday, August 11, 2016

RĂSPUNSUL Lui Marian Godină, polițistul internaut, la acuzele lui Găinușă a devenit VIRAL pe internet.

Un nou scandal pare să se contureze în mediul on-line. Părțile implicate în el sunt două personaje foarte cunoscute publicului din România. Pe de o parte este fostul prezentator al ”Cronicii Cârcotașilor”, Mihai Găinușă, iar de partea cealaltă a baricadei probabil cel mai celebru polițist internaut al zilelor noastre, Marian Godină.

Conflictul a degenerat după ce Mihai Găinușă a ținut să facă ”bășcălie” pe seama faptului că polițistul internaut a sărit în apărearea colegilor săi atunci când a apărut scandalul cu bătrânica încătușată care traversa pe roșu ziua în amiaza-mare prin București pe la Unirii. Marian Godină a spus atunci că toți colegii veniți la fața locului au procedat conform legii și că lumea nu are de ce să îi condamne în vreun fel mai ales că femeia nu s-a supus cum era normal legitimării.

De partea cealaltă Găinușă printr-o postare acidă l-a atacat pe acessta că ia apărarea ”brutelor” care au venit să o înghesuie pe bătrânică în mașina poliției de parcă ”omorâse pe cineva”. Răspunsul polițistului Godină nu a întârziat să apară, iar postarea sa a devenit viral pe internet în doar câteva ore... Așadar în cele ce urmează aveți redat textul integral al acesteia.

Mulți dintre cei care urmăresc pagina lui Marian Godină i-au apreciat această postare ba mai mult l-au condamnat pe Găinușă că nu își vede de treaba lui și că prin ceea ce spune polițistul despre fostul coleg al său Huidu ar trebui să îi dea puțin de gândit înainte să se avânte în a face bășcălie despre Poliția Română și modul în care angajații acesteia își duc la îndeplinire sarcinile de serviciu.

Sursa: Facebook.com

5 comments:

  1. Ce te astepti de la o minte de politest ? Mintea lor e incuiata din nastere chiar daca e internaut !

    ReplyDelete
    Replies
    1. cred ca ar trebui sa citesti ce ai scris :D

      Delete
  2. si eu am traversat pe rosu....am luat amenda...nu mi-a convenit...dar politistul s procedat corect...de aceea exista legi...

    ReplyDelete
  3. In opinia dumneavoastra au o minte incuiata.. Va garantez ca nu stiti prin ce trec ei (politistii) zilnic asa ca daca nu ar trebui sa comentati. Nu sunt politist, dar mi-as dori sa fiu, sa trag la raspundere de-astia ca dvs care cu siguranta se cred destepti si care mereu incalca regula. Decate ori ati adus apa rece pe perioada verii unui politist care sta intr-o intersesctie sa dirijeze animalele din Romania ?? Cu siguranta niciodata.

    ReplyDelete
  4. Domnule Godina tot respectul pt. dumneata !!!

    ReplyDelete