Sunday, March 2, 2014

SIMPLU și UȘOR - Cum să faci cel mai bun SUC proaspăt din PEPENE ROȘU !!!

Vara este în toi iar noi toți căutăm metode care mai de care mai eficiente pentru a putea să ne răcorim și să facem mai plăcut timpul când sunt temperaturile ridicate.

Majoritatea oamenilor sunt înnebuniți după pepenele roșu. Acesta este foarte recomandat mai ales în zilele toride de vară deoarece are în compoziție foarte multă apă atât de necesară în astfel de condiții. Pentru cei ce îndrăgesc acest fruct venim cu o metodă pe care sigur o veți îndrăgi și o veți încerca și voi de a face cel mai delicios suc proaspăt din pepene roșu în doar 2 minute. Cum e posibil așa ceva într-un timp atât de scurt ? Foarte simplu doar priviți imaginile din videoclipul de mai jos si urmați pașii explicați de tipul din imagini.

În primul rând aveți nevoie de un pepene roșu, evident, este recomandat ca acesta să fie cât mai mare și bineînteles cât mai copt, apoi tot ce mai aveți nevoie este un pahar de plastic și o sârmă de inox nefolosită. Procesul este unul extrem de simplu și care nu va lăsa în urmă nici un fel de mizerie.

Mai întâi faceți o gaură de dimensiuni nu prea mari în pepenele dumneavoastră apoi sârma de inox o atașați la o bormașină de putere mică și o introduceți în pepene prin orificiul creat. Dați drumul la bormașină și amestecați pentru aproximativ 30 de secunde. După ce ați făcut acest proces nu vă rămâne decât să tăiați paharul de plastic pe jumătate să faceți o mică gaură într-o parte a pepenelui unde să introduceți bucata de plastic și apoi să vă bucurați împreună cu prietenii sau familia de cel mai răcoritor suc existent.

Când vor vedea prietenii cu ce îi serviți cu siguranță că vă vor invita de acum înainte la toate petrecerile și picnicurile posibile.

Watermelon is a plant that is a part of cucurbit family and has it's origins on the African continent.There are many questions about that the watermelon it's a fruit or a vegetable.The answer is very simple watermelon it's a fruit and it's grown all over the world minly due a very pleasant taste.Flowers have the yellow collor and are large sized.

Watermelon fruit has an average four kilograms and it is very juicy because it contains about 90 percent water.It shape is a asymmmetric sphere and most of all the time his color is green hue. The interior of watermelon has a red substance called lycopene and has a very sweet flavor that is rich in salts and a lot of water.Watermelon dosen't contain many calories and it is stronglly recomanded in most weight loss cures. The seeds of this juicy fruit are usually black but are some types with white or brown seeds.The seeds are actually very small sized reaching a maximum of one centimeter.

The benefit of this fruit is not only whay I presented up.Accoriding to latest research about watermelons its nutritional components have some amazing benefits over the human body.Watermelon represents a rich source of aminoacids the most important is the one who removes ammonia from the human body and who heals internal and external injuries.

No comments:

Post a Comment