Monday, March 3, 2014

S-a Dus La O Banală Partidă De Pescuit Dar Ce A Prins Nu va Uita Niciodată

Tânărul pescar din imaginile prezentate mai jos pe numele lui adevărat Ryan Oswald este un mare fan al partidelor de pescuite mai ales cele în compania prietenilor săi foarte buni.

Întâmplarea pe care avea să o trăiască la ultima sa partidă de pescuit avea să îi schimbe cu adevărat viața și percepția despre ceea ce poți să pățești la o așa numită banală ieșire din cotidian. Ryan a plecat în zorii zilei împreună cu o gașcă de prieteni și s-au dus pe malul bălții Oats, baltă pe care o frecventează de când a căpătat pasiunea pentru pescuit. Nimic nu avea să prevestească ceea ce avea să se întâmple mai ales că tânărul pescar nu a folosit nici unelte și nici momeli ieșite din comun față de partidele precedente.

La un moment dat ața a început să se miște iar Ryan bucuros și simțind că a prins peștele cel mare a început să mulineze cu rapiditate.Ceea ce se afla la capătul undiței prins în cârlig nu era nici decum ceea ce se aștepta el un pește mare de câteva kilograme bune ci o broască de dimensiuni nemaiîntâlnite. Prietenii acestuia au fost de-a dreptul socați de imaginea pe care le-a oferit-o Ryan și s-au grăbit cum era de așteptat să facă poze cu gigantica captură pentru a împărți mai departe cu prietenii lor de pe rețelele de socializare.

Părerea voastră care este ? Ați mai văzut vreodată o asemenea monstrozitate ? Este oare cu putință să prinzi așa ceva ?

În prezent pe întreaga suprafață a globului pământesc sunt cunoscute nici mai mult nici mai puțin de 4500 de specii de broaște iar în ceea ce privește dimensiunile acestora ele se situează între valoarea de un singur centimetru și pot ajunge până la peste patru zeci de centimetri. Speciile de broaște s-au adaptat condițiilor climatice ale tuturor continentelor existente mai puțin în zona Arctică unde frigul nu le permite dezvoltarea și supraviețuirea.

Dar chiar dacă specialiștii în domeniul și în cercetarea vieții broaștelor dau ca sigur imposibilitatea existenței unor organisme de asemenea dimensiuni iată că natura ține să îi contrazică în cel mai pur mod.

No comments:

Post a Comment