Tuesday, March 11, 2014

Cele Mai Dezamăgitoare Momente La Sala De Forță !!!

În vremurile trecute sala de forță era văzută ca un loc la care au accesul numai sportivii profesioniști și anume aiceai care se antrenează pentru a câștiga masă musculară atât de utilă pentru a da un randament cât mai bun în sporturile pe care le practică. Dar aceasta meteahnă a fost înlocuită în zilele noastrea iar acum acceesul este cât se poate de facil pentru toate categoriile fie ei sportivi de performanță sau simpli oameni care vor sa își mențină forma fizică cu ajutorul exercițiilor și al aparatelor de acolo.

Atât cât bărbații cât și femeile în zilele noastre au mereu prejudecata aceasta de a arăta cât mai bine și pentru aceasta trebuie să tragă tare în timpul liber deoarece una dintre principalele cauze ale sedentarismului este chiar locul de muncă. O altă cauză a formei precare fizice o determină alimentatia complet nesănătoasă pe care mulți dintre noi o au fie din lipsă de timp fie în necunoștiință de cauză fie chiar din lipsa finanțelor.Partea tristă este aceea că sedentarismul se instalează încă de la vârste fragede deoarece copiii din ziua de azi sunt dispuși să facă din ce în ce mai puțin efort asta și datorită influenței tehnologiei în continuă dezvoltare care îi ține de multe ori țintiți în casă.

Așadar în primul rând dacă ne hotărâm să călcăm într-o sală de forță trebuie să ținem cont de câteva aspecte extrem de importante cum ar fi stabilirea unui program de antrenament destul de strict de minim 3 zile pe săptămână iar factorul poate cel mai important din viața unui om care nu trebuie să lipsească nici în acest domeniu este răbdarea pentru că rezultatele nu se vor vedea niciodată cât ai bate din palme.

Dar cum am precizat și în începutul articolului nici un program de antrenament nu are efectele scontate 100% dacă nu este însoțit de o dietă bazată pe alimente cât mai sănătoase cum ar fi legumele și fructele proaspete și renunțarea la alimentele care conțin aditivi alimentari atât de dăunătroi organismului nostru.

No comments:

Post a Comment