Saturday, August 6, 2016

Un Puști De 11 Ani A Ieșit La Agățat Fete Mai Mari - Stai Să Auzi Ce Vrăjeală Are Banditu Asta Mic !

Ne-am obișnuit să vedem tot felul de clipuri în care diferiți băieți care mai de care cu mașini mai scumpe încearcă să agațe fetele ziua în amiaza mare invitându-le la o plimbare cu bolidul lor. Ei bine de data aceasta veți vedea ceva puțin diferit, experimentul social din imaginile videoclipului de mai jos îl are protagonist tot pe un băiat numai că aceasta are vârsta de doar 11 ani și va încerca să agațe fete mult mai mari decât el. Oare va reuși? Merită să vedeți!

Așadar pe puștiul nostru îl cheamă Jenson are doar 11 ani dar are toate perspectivele din lume să devină un Don Juan veritabil. S-a dus la fete pe stradă fără nici un complex și a început să le întrebe dacă sunt singure și daca îi dau numărul de telefon. Surprinse la început multe dintre ele au acceptat să facă schimb de numere probabil văzându-l atât de drăgălaș și de curajos în fața lor.

Mai mult decât atât unele dintre ele au luat-o razna cu totul când au auzit ce complimente le face și ce texte de agățat are puștiul. Multe au acceptat ”avansurile” deși i-au explicat acestuia că este prea mic pentru ele dar la insistențele unui asemenea puști e greu să reziști. Evident au existat și câteva fete care nu au înțeles ”gluma” și l-au refuzat categoric nedorind să intre în vorbă deloc cu el.

Clipul a fost un real succes pentru Jenson și canalul său de Youtube. Acesta a adunat peste 1 milion de vizualizări în doar câteva zile și l-au făcut cunoscut în întreaga lume, mulți dintre internauți apreciind curajul de care a dat dovadă și încrederea în sine. Voi ce părere aveți despre el?

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment