Thursday, August 18, 2016

A Luat 6 Sticle Goale De Coca-Cola Și Și-a Construit Arma Asta Ciudată - Dar Stai Să Vezi Cum Trage Cu Ea !

Dacă ești un consumator înrăit de Coca-Cola sau poate ai pe cineva în familie care este atunci trebuie să vezi neapărat ce face acest bărbat în imaginile din videoclipul de mai jos. De acum înainte cu siguranță nu vei mai arunca vechile sticle de Cola ci le vei strânge și îți vei construi o armă asemănătoare acesteia care trebuie să recunoaștem este cât se poate de amuzantă, dar este nevoie de mare atenție în a o utiliza.

ATENȚIE !!! Nu încercați să faceți așa ceva la voi acasă fără să vă luați toate măsurile de protecție necesare, asta pentru că sticlele aflate sub presiune pot exploda și vă pot cauza daune fizice destul de grave. După ce v-ați luat toate măsurile de protecție abia puteți să vă ”jucați” cu invenția asta sau să vă chemați prietenii pentru a le face o mică demonstrație cu care mai mult ca sigur îi veți impresiona.

Chiar dacă pare greu să îți construiești o minunăție ca asta nu este chiar așa, creatorul invenției vă dă chiar el câteva indicații despre ce aveți nevoie pentru a o pune la punct. Mai întâi aveți nevoie de 6 sticle de Coca-Cola la 0,5 litri goale, apoi fiecărei dintre ele va trebui să îi faceți o gaură unde veți monta o valvă. Pentru a face ca arma să tragă automat puteți folosi pe post de trăgaci o mini-bormașină ca acelea utilizate de elevi pentru diverse activități scolare.

După ce ați asamblat totul împreună cu corp de protecție dar care să vă ajute să țineți și arma în mână puteți să vă confecționați sau să folosiți câteva săgeți de la un joc de darts. Puteți să băgați presiune în sticle atât cu ajutorul unui compresor dacă sunteți mai leneși sau cu o pompă auto dacă vreți să vă întrebuințați puțin înainte de a fi gata de acțiune.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment