Thursday, August 18, 2016

Descoperire în adâncuri - Uite ce echipamente de luptă au găsit scufundate în Al Doilea Război Mondial !

La peste 70 de ani de la terminarea lui în anul 1945, Al Doliea Război Mondial continuă să facă furori cu descoperirile din timpul lui. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos a fost numit de specialișit un ”cimitir” al celui mai mare conflict armat care a existat vreodată în istoria omenirii.

Mulți scafandri s-au aventurat în Oceanul Pacific pentru a vedea ce a mai rămas din echipamentele de luptă din cel de-al Doilea Război Mondial, da unul dintre ei s-a gândit să împartă imaginile acestea monumentale cu întreaga lume, iar reacțiile nu au întârziat să apară el fiind preluat de marile publicații de peste hotare. Brandi Mueller spune că a găsit la fața locului un adevărat ”muzeu scufundat”. Partea care l-a impresionat cel mai mult au fost avioanele de luptă care zăceau în ocean.

Tot acesta a spus că pasiunea pentru a vedea acest adevărat ”cimitir al războiului” a crescut de la o zi la alta astfel că el a făcut zeci de scufundări la locul respectiv până să înceapă să filmeze și să fotografieze tot ce se află acolo. După cum el zice ”este destul de ciudat să vezi avioane sub apă, la nave scufundate s-ar așteptat toată lumea, dar nu la avioane”.

După analiza atentă a imaginilor cercetătorii au stabilit că nu toate dintre acele nave de război și avioane s-au scufundat la acea locație, multe dintre ele au fost abandonate de către armata Statelor Unite ale Americii imediat după terminarea războiului pentru că implicau costuri mult prea mari iar tehnologia rămânea deja în urmă.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment