Friday, August 12, 2016

Batrânelul Asta A Fost Surprins De Camerele De Supraveghere Făcând Cel Mai RUȘINOS Lucru Posibil !

Cred că nimeni nu își imaginează lumea din zilele noastre fără camerele foto și cele de filmat. Acestea fac parte din viața de zi cu zi și după cum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos nu folosesc doar pentru a surprinde momente memorabile pe care să le vizionezi cu plăcere peste timp. Bătrânelul acesta își folosește camera telefonului pentru cu totul și cu totul altceva.

Camerele de supraveghere au devenit spre exemplu în zilele noastre un element cu adevărat de ajutor. Fie că le montăm pentru a ne păzi casa de hoți, fie că le montăm pe bordul mașinii pentru a evita evenimentele neplăcute în care nu putem să demonstrăm a cui este vina în cazuri extreme și bineînțeles fie că sunt folosite împotriva hoților mărunți care încearcă să fure din magazine produse, bijuterii, electronice și multe altele.

Ei bine pe o astfel de cameră de supraveghere a fost surprins și bătrânelul din imagini în mijlocul unui supermarket din Rusia. Acesta se afla la cumpărături când a zărit în proximitatea sa o femeie tânără și foarte frumoasă. Probabil că după ce i s-au trezit toate simțirile acesta a luat hotărârea de a face un gest cu adevărat prostesc și golănesc în același timp. A scos telefonul din buzunar și s-a dus până în spatele femeii care se uita după cumpărături.

Ajuns în această poziție a acționat mișelește și a băgat telefonul sub fusta ”victimei” surprinzând un cadru cu ceea ce avea sau cine știe poate nu avea aceasta pe dedesubt. Oamenii de ordine au văzut live pe camere toată întâmplarea și au sesizat poliția în ceea ce privește individul a cărui față se vede destul de clar pentru a putea fi identificat și pedepsit pentru gestul său care nu face cinste vârstei pe care o are.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment