Thursday, August 18, 2016

Șut A La Roberto Carlos Din Lovitură Liberă ! Stai Să VEZI Ce REACȚIE Are PORTARUL !!!

Cine a spus că fotbalul este sportul rege nu a exagerat cu nimic. Dovada clară o veți putea urmări în imaginile din videoclipul de mai jos. Veți vedea așadar de ce este frumos fotbalul și cum în orice moment poate exista o schimbare de la extaz la agonie, exact cum au pățit-o jucătorii celor două echipe din meciul acesta.

Părea o banală fază de joc, jucătorul cu numărul 10 al echipei gazdă s-a poziționat pentru un șut direct pe poartă. Câteva secunde mai târziu a lovit mingea în stilul Roberto Carlos cu un efect formidabil. Aceasta a ocolit zidul advers și se îndrepta direct spre colțul din stânga portarului. Din imagini se vede cum acesta nu are nici o șansă să mai ajungă mingea extraordinar de bine plasată de decarul formație adverse.

Cu toate acestea când nimeni nu se aștepta și jucătorii gazdă aflați atât în teren cât și pe banca de rezervă se bucurau temeinic pentru o reușită superbă, iată că un efort supraomenesc l-a adus pe portarul advers în situația de a atinge mingea și de a o salva cu câțiva centimetri înainte să intre în poartă. De aplaudat așadar și execuția dar mai ales intervenția prin care cu siguranță juniorul și-a deschis calea către viitorul lui în fotbal, un viitor măreț am putea să anticipăm.

Așadar de asta este frumos fotbalul, întotdeauna există șansa ca echipa mai slab cotată să facă o surpriză, echipa aflată în dezavantaj poate să întoarcă rezultatul, un jucător poate să decidă soarta unei partide, în doar câteva minute scorul poate fi răsturnat, sunt doar câteva din cazurile pentru care din ce în ce mai mulți urmăresc partidele atât pe stadioane cât și la televizor.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment