Saturday, August 6, 2016

A Aruncat 13 Kilograme De Gheață Carbonică În Piscină - Continuarea M-a Lăsat FĂRĂ CUVINTE !!!

Este cel mai mare creator de idei utile și experimente de pe internet și probabil a devenit o vedetă la nivel internațional îndrăgită de din ce în ce mai mulți oameni. Crazy Russian Hacker căci despre el este vorba, este un rus care trăiește de ani buni în Statele Unite ale Americii și care vine de fiecare dată cu câte o idee nouă și năstrușnică pe care o pune în aplicare în fața camerelor de luat vederi. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea ultimul lui experiment care a stârns peste 20 de milioane de vizualizări în câteva zile. Impresionant nu-i așa?

De data aceasta nu-l mai regăsim pe Crazy Russian Hacker în laboratorul lui din casă ci în piscina din spatele acesteia. Pentru experiment el a luat o cutie frigorifică precum cele pentru picnic, o pereche de mânuși de protecție și bineînțeles câteva pungi de gheață carbonică, mai precis aproximativ treisprezece kilograme din aceasta. Gheața carbonică este de fapt dioxid de carbon super-înghețat.

Evident că toată încărcătura a fost aruncată în piscină. Reacția a fost aproape instantanee. Când apa a început să ”topească” gheața un efect asemănător unei pastile efervescente s-a creat în piscină. Puteți în același timp și să vedeți și să auziți efectul spectaculos pe care aceasta îl are atunci când se descompune în apă. Pe fundal îl putem auzi și pe creatorul experimentului fiind extrem de impresionat de reușita lui și parcă un pic surprins de efectul incredibil pe care îl are.

Așadar dacă vrei să faci o petrecere la piscină data viitoare știi ce trebuie să ai pentru a îți surprinde toți cunoscuții. Gheața carbonică îi va impresiona și va duce nivelul distracției la cote nebănuite. O asemenea petrecere va rămâne o amintire pe viață.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment