Sunday, August 21, 2016

Cel Mai Mare Pod De Sticlă Din Întreaga Lume A Fost Construit În China ! E ABSOLUT MINUNAT !

Nu mai este o surpriză pentru nimeni că Republica Populară Chineză este una dintre cele mai mari puteri ale lumii. Lucrul acesta parcă îi obligă pe aceștia să demareze proiecte megalomanice din ce în ce mai multe. Asta nu ar fi nimic dacă ar rămâne la stadiul de proiect, dar iată că la ei spre deosebire de țara noastră acestea prind și contur și sunt construite de multe ori în timp record. Un astfel de proiect unic în lume veți putea să vedeți și în imaginile din videoclipul de mai jos. E absolut minunat!

China a construit așadar cel mia mare dar în același timp și cel mai lung pod de sticlă din întreaga lume. Construcția impresionantă are și un cost pe măsură peste 3,5 milioane de dolari, dar peisajele pe care le poți surprinde cu aparatele de filmat de pe acest pod fac să merite fiecare cent care a fost investit în construirea lui.

Podul este situat la peste 300 de metrii înălțime față de pământ și unește două vârfuri montane cărora chinezii le spun Munții Avatar asta pentru că filmul cu același nume a fost filmat chiar în aceste locuri. Lungimea podului este de 430 de metri, iar lățimea lui de 6 metri. În total au fost folosite pentru construirea acestuia 99 de panouri de sticlă transparentă pentru o senzație unică la trecerea peste ele.

Construția podului a fost finalizată în anul 2015 dar până acum acesta a fost testat în ceea ce privește rezistența, pentru a nu exista vreun incident neplăcut. Drept dovadă la inaugurare au fost prezenți mii de oameni care s-au așezat la cozile de trecere peste impresionantul pod de sticlă chiar cu o zi înainte de deschiderea lui oficială.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment