Sunday, August 14, 2016

A Luat un iPhone 6s și l-a Pus pe o Bucată de Gheață Carbonică - Rezultatul este FABULOS !!!

iPhone 6s este la ora actuală unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri din întreaga lume. Chiar dacă a fost introdus pe piață anul trecut și lumea așteaptă un succesor din partea celor de la Apple care să-l detroneze pe Samsung Galaxy S7 Edge considerat cel mai bun smartphone de pe piață la ora actuală, iPhone 6s rămâne la înălțime în ceea ce privește performanțele și nu numai...

De-a lungul timpului și odata cu apariția fiecărui tip de Samsung Galaxy S sau iPhone s-au găsit câțiva băieți din Statele Unite ale Americii care să facă teste extreme pe cele două tipuri de telefoane. Fie că vorbim de teste de rezistență la impactul cu tot felul de obiecte, cu apa etc, fie că vorbim pur și simplu de situații ciudate în care sunt puse aceste telefoane, după cum veți vedea și în imaginile de mai jos totul este absolut spectaculos.

Băieții care au hotărât acest test sunt cei de la ”TechRax” și au probabil cele mai multe și mai ciudate teste făcute cu iPhone-ul. Astăzi s-au hotărât să facă un test cu gheață carbonică, dar pentru a ieși ceva și mai spectaculos au pus pe lângă aceasta și puține elemente de magneziu cărora le-au dat foc înainte.

Chiar dacă pare inutil acest test pentru că în final iPhone-ul 6s nu a putut rezista focului și carcasa lui s-a topit aproape instantaneu, trebuie să recunoașteți că imaginile sunt mai mult decât spectaculoase. Este lesne de înțeles că nu trebuie să încercați așa ceva la voi acasă și nici să vă riscați iPhone-ul 6s într-un asemenea fel.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment