Sunday, August 21, 2016

Ce Se Întâmplă Când Detonezi DINAMITA Cu O PRESĂ HIDRAULICĂ !!!

Sunt convins că nu te-ai întrebat niciodată cum ai putea să detonezi o dinamită în afară de metoda clasică. Ei bine un posesor al unui canal pe Youtube a vrut să facă un experiment cu care sigur nimeni nu s-a mai confruntat până acum. Cum a reușit? Păi, foarte simplu, a pus dinamita sub forța unei prese hidraulice, dar lucrurile nu s-au oprit aici stai să vezi ce se întâmplă de fapt în continuare.

Așadar convins că poate detona un explozibil atât de periculos cu ajutorul presei hidraulice cu care a mai făcut și alte experimente până acum, acest bărbat a așezat totul în poziție de execuție dar în momentul când a apăsat butonu și presa a luat contactul cu dinamita, fatalitate - nimic nu s-a întâmplat, mai mult decât atât nici când a fost strivită definitiv dinamita nu ”s-a deranjat” să explodeze.

Pentru a duce tot experimentul la bun sfârșit s-a gândit să îi atașeze dinamitei un detonator, în felul asta se gândea că va exploda cu siguranță. A pus detonatorul dar la primul contact rezultatul a fost același ca la încercarea precedentă. Câteva secunde mai târziu în schimb totul a sărit în aer distrugând pe lângă presa hidraulică și tot ce se afla în jurul ei. Destul de brutal am putea spune dar trebuie să fim conștienți că dinamita este un explozibil extrem de periculos.

Dacă doriți să vizionați și alte experimente realizate cu ajutorul unei prese hidraulice atunci le veți găsi pe canalul de Youtube al acestui bărbat. Sunt unele dintre ele extrem de interesante la fel ca acesta pe care vă recomand să-l distribuiți mai departe și prietenilor dumneavoastră pe rețelele de socializare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment