Saturday, August 20, 2016

SECRETUL din spatele LINGURILOR Îndoite de Magicieni A Fost DEZVĂLUIT ! Fii ATENT Aici:

Cu siguranță ați văzut cel puțin o dată în viața dumneavoastră o reprezentație de iluzionism a unui ”așa zis” magician. Ei bine unul dintre numerele clasice de magie pe care mulți încearcă să-l explice dar fără succes a fost demascat de un internaut. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea ce folosesc magicienii pentru a îndoi linguri, agrafe și alte obiecte de metal și cum puteți astfel să vă păcăliți prietenii că aveți ”puteri supranaturale”.

În prim plan aveți un bol care pare că este umplut cu apă. Tânărul îndoaie agrafa și atunci când o pune în lichidul aflat în bol aceasta ca prin minune revine la forma inițială. Interesant nu-i așa? Ei bine totul are o explicație bineînțeles și aceea este că metalul din care este confecționeată agrafa nu este unul obișnuit ci un compus chimic care se mai numește în termeni populari ”Nitinol”. Dar ce este mai precis acest nitinol?

Nitinolul este cum vă spuneam un compus chimic format din nichel și titanium. Aceste două elemente se găsesc în acest metal în procentaje egale. Cele mai mari calități ale acestui metal sunt superflexibilitatea, nitinolul este capabil să fie îndoit în toate modurile posibile și revenirea la forma inițială în contact cu apa spre exemplu. Mai precis acesta este ca un metal ce are o memorie și întotdeauna va reveni la starea care a avut-o inițial. În acest fel sunt îndoite lingurile de către magicieni și bineînțeles și în cazul de față vedem cu o agrafă care a fost îndoită în toate felurile posibile, și care ar părea că nu va mai avea niciodată forma din fabrică, iată că revine în doar câteva secunde la ea.

Dacă ți-a plăcut acest videoclip și ți s-a părut interesant atunci îți recomand să îl distribui și prietenilor tăi pentru a afla secretul care stă în spatele atâtor numere de magie pe care sunt convins că și ei le-au văzut măcar o dată în viață.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment