Sunday, August 21, 2016

A Pus Un Detectiv Particular Să-i Urmărească Prietenul - Dar Când L-a Văzut Ce Face A Crezut Că LEȘINĂ !!!

”Trădați în dragoste” revine acum dar în varianta internaută iar prezentatorul nu mai este Ernest, pentru că acțiunea se petreece de fapt în Statele Unite ale Americii, iar tipul care a creat canalul de Youtube ”To catch a cheater” se bucură de un succes internațional neașteptat. Veți vedea în imaginile de mai jos probabil cazul cel mai ”dramatic” pe care l-a filmat de când a început să facă această emisiune.

O tânără a apelat la serviciile sale pentru a vedea dacă poate să aibă încredere în prietenul ei cu care avea o relație de foarte mult timp. Așadar o ”ispită” a fost trimisă la casa acestuia pentru a-l face să uite de iubita sa sub pretextul că îi va cumpără un obiect pus la vânzare de bărbat pe internet. Lucrurile vor lua o turnură de-a dreptul deosebită dacă veți vedea imaginile până la final.

Se pare că flirtul dintre cei doi urmăriți a continuat mai mult decât s-ar fi așteptat oricine mai ales că în momentul în care ”ispita” i-a spus că îi va plăti în alt mod decât cu bani acesta a părut că nu s-ar da în lături de la așa ceva ba mai mult aproape părea că a uitat de iubita lui. În doar câteva minute aceșstia doi au și intrat în casă și de acolo vă puteți imagina ce a urmat. Ei bine nu o să ghiciți ce a urmat.

Pentru că toți am fi tentați să credem că băiatul și-a înșelat iubita nu o să vă spun deznodământul și o să vă las să îl descoperiți singuri urmărind acest videoclip până la capăt. Cert este că finalul face acest caz să fie probabil cel mai vizionat din toate cele prezentate până acum, clipul adunând nu mai puțin de 2 milioane de vizualizări în doar câteva zile de când a fost publicat.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment