Sunday, August 21, 2016

Cum Să Transformi O PERIE Obișnuită Într-un Obiect UTIL și AMUZANT În Casa Ta !

Dacă ai puțin timp liber și vrei să faci o invenție cât se poate de utilă și amuzantă pentru podeaua casei tale atunci te invit să te uiți pentru câteva minute la imaginile din videoclipul de mai jos. Îți vei putea impresiona atât familia cât și prietenii care te vizitează și mai mult decât atât te poți distra și singur cu acest dispozitiv creat din câteva obiecte de dimensiuni mici pe care oricine le are în casă.

Așadar aveți nevoie în primul rând de o perie rigidă, o piuliță, un motoraș de dimensiuni mici, lipici, un întrerupător, câteva fire pentru a face contactele cu întrerupătorul, și o baterie. Mai întâi va trebui să lipiți piulița de motoraș și să vă ocupați de a face legătura prin cele 3 fire între motoraș, întrerupător și baterie, exact cum vedeți în imaginile din videoclip.

După ce ați făcut tot ce am enumerat mai sus nu trebuie decât să lipiți tot ”aranjamentul” astfel creat cu ajutorul lipiciului de perie. Aveți grijă ca totul să fie la fel cu ceea ce a făcut acest bărbat pentru că altfel este posibil ca în final să nu obțineți efectul dorit. Și am ajuns iată și la probarea ”produsului”. La o simplă atingere de buton peria noastră începe să se miște singură pe podeaua casei.

Mulți dintre voi vor spune că este un obiect inutil dar gândiți-vă că dacă aveți un animal de casă precum un câine sau o pisică această ”invenție” poate fi foarte ușor partenerul lor de joacă. Mai mult decât atât dacă veți să le faceți o farsă prietenilor sau celor din familie atunci puteți da drumul pe podea acestei perii umblătoare. Dacă v-a plăcut și vouă această invenție nu ezitați să distribuiți videoclipul mai departe pe rețelele de socializare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment