Saturday, August 6, 2016

Lupta Din Adâncuri - Doi RECHINI De Zeci De Tone S-au Sfâșiat Între Ei !

Rechinii sunt probabil cele mai de temut vietăți de pe fața pământului pentru om. Încă din cele mai vechi timpuri oamenii și rechinii nu s-au împăcat prea bine asta datorită agresivității acestui tip de pește neîntâlnit nici la animale precum lei, urși, tigri etc. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este până unde poate duce agresivitatea acestei specii și câtă putere poate avea...

Rechinii după cum probabil știți sunt un tip de pește cu scheletul cartilaginos care au forma corpului hidrodinamică. La momentul actual în apele de pe întreaga planetă se crede că ar exista peste 300 de specii de rechini. Dintre aceste specii probabil cea mai cunoscută este ce denumită ”Rechinul alb” sau ”Marele alb” cum foarte mulți l-au botezat.

Marele alb face parte dintr-o familie de rechini care este considerată cea mai rapid-înotătoare. Acesta este considerat cel mai mare carnivor de pe pământ. Rechinul alb este extrem de celebru datorită dimenisunilor sale impresionante. Specialiștii dau ca lungime medie la maturitate 6,4 metri dar există rapoarte care au semnalat rechini albi cu dimensiuni de până la 10 metri. Un astfel de ”monstru marin” poate să ajungă la o greutate de până la 4-5 tone.

Cu toate acestea marele alb nu este cel mai mare rechin care a trăit în apele Pământului. Strămoșii acestuia aveau dimensiuni cu adevărat înfiorătoare. Ei puteau să ajungă la o lungime de peste 25 de metri și o greutate de peste 10 tone. Dinții unui astfel de rechin ajungeau să aibă o lungime de până la 16 centimetri.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment