Saturday, August 6, 2016

Două Nesimțite Sunt Surprinse De Camerele De Supraveghere Dintr-un Supermarket - Fii ATENT Ce Făceau !

Supermarketul este probabil tipul de magazin care a revoluționat întreaga piață a secolului 20. Dacă la începuturi proprietarii acestora obțineau un profit atât de consistent încât eventulalele furturi sau pierderi erau trecute cu vederea, în momentul de față pentru a preveni astfel de incidente ca cele amintite mai sus aceștia și-au luat măsuri suplimentare de securitate. Veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos ce înseamnă să ai montată o cameră de supraveghere printre rafturile unui magazin de acest fel.

În prim plan aveți culoarul cu rafturi dintr-un supermarket iar printre ele o femeie se plimbă. Raionul este cel cu dulciuri astfel că toate cele așezate pe raft au dimensiun destul de mici. Ceea ce observă însărcinatul cu supravegherea în momentele următoare este de-a dreptul scandalos. Femeia se crăcănează bine și pare că își bagă mâna într-o zonă interzisă mai ales în public.

Mai mult decât atât o prietenă apare în cadrul camerei și face același lucru scandalizându-l pe supraveghetor. Deși la prima vedere pare să fie doar un gest nepotrivit de aranjare a treburilor, ei bine aceste două nesimțite că altfel nu merită să fie catalogate își ascundeau în lenjeria de dedesubt produse de dimensiuni mici luate de pe rafturile supermarketului.

Metodă inedintă nu-i așa? Veți spune că românii noștri știau de mult asta, dar totuși nu am văzut publice imagini de la noi din țară cu clienți ai unor asemenea magazine făcând asta. Poate totuși au încercat unde nu erau camere de supraveghere dar în orice caz asta a fost nesimțire pe față din partea amândurora. Ce credeți că ar merita astfel de persoane să pățească pentru un asemenea gest? E clar că ar merita o pedeapsă publică !

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment