Tuesday, August 23, 2016

Cum Să Tai O Bucată De Lemn Cu O Foaie De Hârtie ! Pare IMPOSIBIL ? Ia Fii ATENT Aici:

Chiar dacă multora dintre voi o să le pară imposibilă următoarea experiență vă asigur că e cât se poate de reală și o puteți încerca pentru a vă convinge. Dacă cineva ți-ar spune că e capabil să taie o bucată de lemn folosind doar o foaie de hârtie probabil prima reacție ar fi să râzi de el și să îi spui să înceteze cu aberațiile pentru că e imposibil acest lucru. Ia privește mai atent imaginile din videoclipul de mai jos să vedem dacă mai ai la final aceeași părere.

Bărbatul care a realizat acest ”experiment” a luat o foaie de hârtie de mărime A4 și a desenat cu ajutorul unui compas un cerc aproape de dimensiunile foii. După ce a decupat cu o foarfecă acest cerc, l-a introdus în locul unuia de metal folosit la fierăstrăul circular. Părea chiar imposibil ce vrea să demonstreze dar iată că o dată ce a dat drumul la fierăstrău foaia de hârtie s-a comportat ca și cum ar fi una normală din metal.

Mai întâi pentru a demonstra că e cât se poate de capabilă să taie ceva a încercat să taie câteva bucăți de hârtie la care nu a întâmpinat nici o problemă. A trecut mai apoi la câteva ambalaje de carton puțin mai groase la care foaia a rezistat cu brio și așa a ajuns să încerce și pe bucăți de lemn, mai întâi bineînțeles de o grosime mai mică. Când a văzut că se poate tăia și lemnul cu foaia de hârtie a încercat să taie o bucată mai groasă la mijlocul căreia foaia de hârtie s-a rupt.

În orice caz experimentul a fost unul reușit demonstrând astfel că și lucrurile care par imposibile la prima vedere puse într-un mod inedit în practică s-ar putea să nu mai fie chiar așa cum par. Dacă ți-a plăcut și ție acest videoclip și ți s-a părut interesant, îți recomand să îl distribui și prietenilor tăi mai departe.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment