Tuesday, August 16, 2016

O Poți Pune Oriunde Și Funcționează Fără Să Fie Conectată La Curentul Electri- Stai Să Vezi Cât De Șmecher Se Încarcă

În ziua de azi curentul electric este indispensabil pentru om. Fie că îl folosim pentru a aprinde un bec, pentru a utiliza un obiect electrocasnic, pentru a încărca telefonul, tableta, laptop-ul nu avem cum să trăim în lumea în care ne-am obișnuit fără el. Ei bine cercetătorii din întreaga lume au căutat întotdeauna surse alternative la energia electrică și asa a apărut energia solară, energia eoliană și multe altele care mai apoi sunt convertite în cea electrică dar prețul este mult mai scăzut.

Conceptul revoluționar pe care îl veți vedea în cele ce urmează la produsul prezentat o să vă impresioneze cu siguranță și o să vă doriți imediat și voi unul ca asta. Este de fapt o priză la prima vedere, care nu este conectată la rețeaua publică de energie electrică, ei bine poate vă veți întreba cum funcționează sau dacă este funcționeală. Funcționează chiar foarte bine și după părerea multora este una dintre cele mai tari invenții din lumea întreagă.

Window Socket este denumirea acestei prize și ea poate fi utilizată lipind-o de fereastra locuinței dumneavoastră și folosește energia solară. Aceasta este transformată mai apoi în energie electrică și poți utiliza orice aparat fie că este vorba de telefonul mobil, laptop sau oricare altul. Așadar fie că o puneți de geamul de acasă, de cel de la birou sau al mașinii, al avionului ea se încarcă în aproximativ 8 ore integral iar mai apoi curentul acumulat poate fi distribuit către aparatele care au nevoie de el pentru o durată de aproximativ 10 ore. Impresionant nu-i așa?

Priza Window Socket pe lângă faptul că nu utilizează nici un tip de fir și nu sunteți legat să o utilizați într-un loc anume, este și foarte ușor de atașat geamurilor datorită ventuzei cu care este prevăzută. Are buton de pornit/oprit astfel că nu trebuie să vă faceți vreo grijă atunci când plecați de acasă și lăsați un încărcător conectat la ea pentru că nu se va risipi nici un ”strop” de energie aiurea.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment