Friday, August 19, 2016

Șoferul Cu PORSCHE Cayenne Intră Într-o Depășire CRIMINALĂ - Stai Să VEZI CONTINUAREA !!!

Secolul al XXI este cu siguranță secolul vitezei și când spun viteză mă refer atât în sensul propriu cât și în sensul figurat în ceea ce privește avansul rapid al tehnologiei care ajunge să se schimbe de la o zi la alta. În sens propriu veți vedea unde poate să ducă această ”grabă” de care lumea parcă s-a îmbolnăvit, răbdarea ajungând aproape o virtute în zilele noastre. Urmăriți așadar imaginile din videoclipul de mai jos.

O cameră de supraveghere a traficului, montată pe un autoturism care circula regulamentar a surprins momentele de groază pe care un șofer teribilist le-a cauzat pe acest drum. Toți circulau în coloană, dar un șofer cu un Porsche Cayenne de peste 400 de cai putere a vrut să-și arate mușchii exact atunci când nu trebuia. Urmarea? Dintre cele care pot fi catalogate fără nici o exagerare: De infarct!

Din curba care urma liniei drepte în care intrase în depășirea autovehiculelor a apărut un alt șofer care putea să transforme totul într-un dezastru cu pierderi de vieți omenești. Norocul tuturor a fost că atât cel de pe sensul de mers al Porsche-ului cât și cel venit din contrasens au ieșit puțin de pe partea carosabilă și au permis teribilistului să se încadreze între ei într-o porțiune îngustă evitând astfel tragedia.

Asemenea imagini ar trebui arătate mai des pentru ca cei care au deseori asemenea practici în timp ce călătoresc să se învețe minte că e posibil ca o data să li se înfunde și Dumnezeu să nu mai țină cu ei. Distribuie mai departe acest videoclip pe rețelele de socializare pentru a fi văzut de cât mai multă lume.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment