Tuesday, August 16, 2016

Asta Este Cea Mai TARE Finală Din Istoria JOCURILOR OLIMPICE ! Privește Cum A Luat MEDALIA De AUR !

Jocurile Olimpice au adus în prim plan la fiecare ediție surprize dintre cele mai mari. La fiecare ediție există outsideri care le iau fața favoriților principali. Acest lucru face atât de spectaculoasă această competiție și atrage mai ales spectatori din rândul celor care nu prea sunt mari amatori de sport. Veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos probabil cea mai neașteptată turnură pe care a luat-o o finală olimpică de la începuturile moderne ale jocurilor și până acum.

Evenimentele s-au petrecut în finala olimpică la patinaj vitreză pe pistă scurtă la ediția din anul 2002 a Jocurilor Olimpice de Iarnă. Concurentul care a ieșit campion olimpic nu se gândea nici măcar că va prinde un loc în semifinale și totuși acesta a luat cea mai strălucitoare medalie posibilă în ciuda faptului că cei doi favoriți au condus până cu 20 de metri înaintea finalului.

Dar să ne uităm mai întâi cum a ajuns aici. Steven Brandbury este un australian care avea în 2002, 29 de ani și participa la proba de patinaj viteză. Era considerat un outsider iar în sferturile de finală el a ieșit pe locul 3. Insuficient pentru calificarea în semifinală,dar juriul a decis descalificarea unui oponent și astfel a ajuns pe locul 2. Dar lucrurile nu se opresc aici.

În semifinală Brandbury concurează împotriva a 4 sportivi iar înaintre de ultimul tur era ultimul. Ca prin miracol 3 dintre sportivi cad luptându-se pentru primul loc și astfel termină pe locul 2 ajungând în finala olimpică. Și încă o dată lucrurile nu se opresc aici. În finală după cum vedeți era pe deja cunoscutul său ultim loc când cei trei adversari aflați în fața lui se lovesc chiar în ultimul viraj. Și uite așa ajunge ultimul favorit dintr-o probă sportivă să cucerească titlul mondial!

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment