Friday, August 19, 2016

Ceva EXTREM de CIUDAT se întâmplă în casa asta ! Tu l-ai văzut ?

Încă de la bun început trebuie să vă spun că dacă aveți probleme cardiace nu este recomandat să vedeți imaginile din videoclipul de mai jos. Dacă totuși sunteți curioși să vedeți imagini surprinse de amatori la ei acasă inexplicabile atunci puteți să aruncați un ochi pentru că vă dau cuvântul de onoare este de-a dreptul înspăimântător dar te face să te gândești că poate nu suntem așa singuru în lumea asta cum credeam...

Imaginile au fost surprinse de doi tineri îndrăgostiți care luaseră camera de filmat pentru a se tachina. Mai precis bărbatul s-a dus după iubita lui în baie și a început să filmeze cum se aranja în oglindă. Deși aceasta a insitat că nu vrea să fie filmată bărbatul nu a lăsat camera din mână și a înregistrat în continuare ceea ce avea să îi transforme lucrurile în ceva cu totul și cu totul neașteptat.

În câteva secunde când cei doi încă se tachinau ușa de la baie se trântește singură ca și cum ar fi fost cineva în camera alăturată. Imedait cei doi extrem de speriați încearcă să își facă curaj să vadă ce era, dar din spatele ușii se aud câteva scâncete de bebeluș. Partea cea mai ciudată e că atunci când au deschis ușile nu era nici urmă de bebeluș în pătuțul existent și nici jucăriile atinse.

Filmarea se vrea una reală existând de altfel o serie de astfel de ”povești” primite de către deținătorii canalului din diferite colțuri ale lumii cu fenomene inexplicabile precum cel din aceste imagini. Mie mi s-a părut de-a dreptul înfricoșător trebuie să recunosc și dacă aș fi fost în locul celor doi m-aș fi gândit de două ori dacă să mai locuiesc în acel locu în continuare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment