Friday, August 19, 2016

E IMPOSIBIL Să-ți Dai Seama Dacă Este MAGICIAN Sau COMEDIANT La FINAL ! Tu ce zici ?

Toată lumea a văzut măcar o dată unul dintre show-urile de televizune care sunt realizate pentru descoperirea oamenilor talentați. Fie că este vorba de ”Românii au talent”, ”Vocea României”, ”X Factor” sau oricare altul ați avut ocazia să vedeți oameni având diferite talente care mai de care mai interesante. În imaginile din videoclipul de mai jos o să vă las pe voi să ghiciți care este talentul principal al concurentului din imagini.

Carl-Einar Häckner este un entertainer originar din Suedia. Acesta a apărut pe scena festivalului de comedie din Melbourne cu un număr ce nu a putut fi descifrat de cei prezenți de față dacă se încadra în categoria iluzionism sau în categoria comedie. Cert este că de la un capăt la celălalt al reprezentației veți rămâne la fel de conectați la ceea ce face Carl în fața spectatorilor.

”Banala” confuzie între o bandană și o banană face deliciul mai departe al show-ului. Indicațiile primite de pe caseta lui veche cum să fii iluzionist se îmbină cu gestica acestuia și modul inedit de a interacționa cu publicul doar așa, fără să mai scoată un singur cuvânt în fața acestuia. Videoclipul s-a bucurat de o popularitate imensă și mulți și-au pus întrebarea în comentariile lăsate dacă el a vrut ca acesta să fie un număr banal de iluzionism sau doar o pastilă de comedie.

Indiferent ce răspuns veți da sunt convins că o să vă îndrăgostiți de acest om și felul lui de a pune în scenă acest număr și îl veți mai viziona de câteva ori. Pentru a le aduce bunădispoziție și prietenilor voștri în această zi de vineri vă recomdand să distribuiți acest videoclip mai departe pe Facebook sau în oricare altă rețea de socializare

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment